Despre Noi

Ne pasioneaza ceea ce facem si ne dorim sa fim cei mai buni, de aceea va punem la dispozitie aparatura ultramoderna si personalul calificat pentru a asigura medicilor colaboratori cele mai moderne servicii de imagistica maxilo-faciala, la o calitate excelenta, in vederea realizarii unor tratamente dentare de succes.

Echipa Noastra

Cristina

Cristina

 

Zoltan

Zoltan

 

Cornel

Cornel

 

Grija si atentie pentru clienti si colaboratori!

Ne asiguram ca pacientii care ne trec pragul primesc grija, profesionalismul si atentia cuvenita din partea personalului nostru, astfel incat investigatiile medicale sa fie efectuate în conditii de confort si maxima siguranta radiologica.

Pentru vizualizarea tomografiilor computerizate CBCT oferim medicilor Ondemand 3D, solutie completa de imagistica folosita de catre stomatologi, cercetatori, ortodonti si multi altii. Este un software bazat pe module, care permite stocarea de date DICOM, acces de oriunde in lume, si include diverse instrumente personalizate pentru a ajuta in stabilirea diagnosticului si planificarea tratamentului.

Baza de date cu toate radiografiile dentare efectuate este pastrata, din motive de siguranta care impun pastrarea unei copii de rezerva care sa fie disponibila in cazul pierderii investigatiilor.