Baza de date

Despre baza noastra de date

In cadrul Centrului de Radiologie Digitala, baza de date cu toate examinarile efectuate de catre fiecare pacient in parte este pastrata, din motive ce tin si de pastrarea copiei de rezerva in cazul pierderii investigatiilor.

In cazul in care aveti nevoie de rezultatele unor investigatii mai vechi, ne puteti transmite solicitatea dvs., in scris sau telefonic impreuna cu numele, data nasterii si tipul investigatiei iar noi vi le vom trimite in cel mai scurt timp posibil.

Ele pot fi trimise prin e-mail sau prin intermediul site-ului WeTransfer  (pentru atasamente mari precum CBCT/dosar de ortodontie).

Pentru medicii care utilizeaza aplicatia Droot de management al pacientilor, toate examinarile in format jpeg vor fi transmise instant si vor putea fi accesate direct din folderul pacientului. Accesul la aplicatie  este posibil atat de pe calculatoare cat si de pe tableta sau de telefonul mobil (sistemele de operare Android si IOS).

Examinarile de tipul CT vor fi trimise prin intermediul site-ului WeTransfer, din cauza dimensiunii mari sau pe suport fizic (CD/DVD).